Home
CC_More
Gezond Egoisme?
Team
Voor Wie
Menukaart
Contact
Deze site wordt op dit moment opnieuw ontworpen. Onze excuses voor het ongemak.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen;
WYSIWYG Web Builder
Bij Gezond Egoïsme werken we vanuit kernwaarden. We hebben gedurende ons leven kennis gemaakt met diverse waarden in onze samenleving. En hoewel waarden definities hebben, blijkt dat de persoonlijke definities hiervan kunnen verschillen. Daarnaast zeggen velen wel voor bepaalde waarden te staan, hun gedrag en wijze van communicatie laat toch iets anders zien. Hierbij zijn de overtuigingen die een persoon heeft zeer belangrijk. Door de zelf te bepalen voor welke kernwaarden je staat en welke overtuigingen, welk gedrag en welke communicatie jij vindt dat hierbij hoort, maak je het voor jezelf makkelijker onder andere om achter keuzes te staan, zorgen los te laten en eigen wensen uit te laten komen.

Verbinden is een centraal woord. Gezond Egoïsme gaat uit van verbinding. “The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself”. Eerst kijk je echt in de spiegel en verbind je je met jezelf: met je eigen kernwaarden, je eigen kennis en vaardigheden, je eigen zwakheden etc. Door eerlijk te zijn tegen jezelf, door oprecht nieuwsgierig te zijn naar jezelf en door te leren lachen om jezelf vergroot je de basis om regie in je leven te creëren.

Pas als je eerlijk bent tegen jezelf en je met jezelf durft te verbinden, dan is de volgende stap om je te verbinden met anderen en je omgeving.

Volgens ons heb je 2 zekerheden in je leven:
1. Je bent uniek
2. Je tijd op deze aarde is beperkt

Wat doe jij met je uniciteit en tijd?
Caumerboord 69
6418 BM  Heerlen

Tel. 06 28429300